Vanaf  62,90

GEWO Nexxus EL Pro 50 Super Select
Super Select staat voor geselecteerde verwerkingskwaliteit, consistente speeleigenschappen gedurende een lange periode en inspirerende snelheids- en spinwaarden. Een speciaal bindings- en productieproces zorgt ervoor dat de SuperSelect-rubbers voldoen aan de eisen van professionals zoals Quadri Aruna (top 15 van de wereld) en de tweede wereldkampioen in het dubbelspel, Alvaro Robles, en de zwaarste wedstrijdomstandigheden doorstaan. Wie de snelheid en optimale energieoverdracht voor zichzelf gebruikt, heeft een nieuw aanvalswapen tot zijn beschikking dat niets te wensen overlaat. Harde, spin-belaste topspin- en counterspin-shots slagen met gemak en met minder inspanning. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van de twee nieuwe technologieën Super Select Transmission Tec (SSTT) en Optimized Trajectory Tec (OTT), gecombineerd in de nieuwe offensieve meesterwerken van GEWO.

GEWO Nexxus Super Select EL Pro 50
De 50°-versie voor power-tafeltennis zonder compromissen! Aanvallende krachtpatser voor spelers die op zoek zijn naar een harde ondergrond voor hun spel en daarvoor maximale spin en snelheid nodig hebben. Door gebruik te maken van de SST- en OTT-technologieën speelt de GEWO Nexxus EL Pro 50 Super Select direct, precies en zeer lineair. De speciale hechting van de bovenlaag en de spons zorgt echter altijd voor de nodige afwisseling voor een controleerbaar krachtspel. Hard maar flexibel genoeg om de controle niet te verliezen. Afstemming op het hoogste niveau, voor de perfecte balans tussen aanslag en hardheid.

Type speler/kenmerken:
Voor aanvallers die voldoende variabel willen aanvallen met een harde onderlaag
Maximale katapult-, spin- en hoogste snelheidswaarden met een rubber in het harde gedeelte
Aanvallende kracht en dynamiek voor tafeltennis op profniveau
Geoptimaliseerde trajecttechnologie (OTT)
De nieuwe GEWO Nexxus SuperSelect-rubbers zijn ontworpen voor maximale eisen op het gebied van acceleratie en stabiliteit. Het doel was om hiervoor een compactere sponsstructuur te ontwikkelen, waardoor het rubber niet zwaarder wordt, maar juist dynamischer en elastischer. Deze prestatie is bereikt met de nieuwe Optimized Trajectory Tec (OTT). Meer elastische luchtkamers in de spons met gemiddelde poriën (SuperSelect Sponge Cells) zorgen ervoor dat ondanks de hardheid een flexibeler en dynamischer gevoel wordt gecreëerd en tegelijkertijd gewicht wordt bespaard. Op deze manier kan een hogere dichtheid in de onderlaag worden bereikt, wat niet alleen zorgt voor meer spin en dynamiek, maar ook voor een langere baan van de bal. De Optimized Trajectory Tec (OTT) is de sleutel voor modern high-performance tafeltennis in combinatie met harde en dynamische sponzen.

DGC40+ 2.0
DGC40+ 2.0 staat voor een constante, betrouwbare verbinding wanneer de bal de bal raakt en voorkomt door de antislip oppervlaktestructuur dat de bal “wegglijdt”. Met de introductie van de nieuwste balgeneraties (bijv. GEWO Select Pro 40+ ***) is verdere ontwikkeling en aanpassing van de oppervlakken essentieel: het resultaat is het DGC40+ “Dynamic Grip Concept” 2.0. Het oppervlak is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de nieuwste balgeneraties ontwikkeld en verfijnd Er is geen stilstand!

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag: