Vanaf  56,90

Sneller en harder – GEWO Nexxus EL Pro 53 Hard!
Het jongste en hardste lid van de Nexxus-familie is ook het snelste rubber in de wereldwijd succesvolle Nexxus-serie. Om de volledige kracht van dit rubber te activeren, hebben spelers een betrouwbare techniek en een snelle en dynamische armbeweging nodig. Spelers die dit rubber beheersen, profiteren van de maximale snelheid en nog meer spin potentieel. Met de nieuwe ABS-ballen zijn dit slechts de parameters die onmisbaar zijn voor moderne aanvallers.
Geniet van het lineaire katapulteffect van de harde EL-spons en maximale draai dankzij de combinatie met DGC40 + oppervlaktetechnologie.

Ideaal voor spelers die korte en snelle armbewegingen gebruiken die maximale snelheid nodig hebben voor hun spel. Voor hardwerkende spelers met een goede techniek. Maximaal vermogen voor een perfecte versnelling van de bal.

DGC40 + 2.0
Een van de succesfactoren van de GEWO HYPE EL / XT / KR-rubbers was de innovatieve DGC40 + top sheet-technologie. DGC40 + staat voor een constante, betrouwbare koppeling bij balcontact, en het gripoppervlak voorkomt het “wegglijden” van de bal. De introductie van de nieuwste balgeneratie (bijvoorbeeld GEWO Select Pro 40+ ***) vereist echter ook een verdere ontwikkeling en aanpassing van de bovenste lagen van het rubber. Het resultaat: DGC40 + “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. De toplaag werd speciaal ontwikkeld voor en aangepast aan de eisen van de nieuwste balsoorten.

Elastisch rubber
Het EL-rubber (elastisch rubber) zorgt ondanks de compactheid voor een geweldige balcontactfeedback en een uniek gevoel. Alle rubbers van deze serie zijn gemaakt voor spin. De noppen in het rubber zijn op een kleinere afstand van elkaar aangebracht en zijn iets dikker dan in XT-rubbers. Als het gaat om het genereren van spin, ontvouwt het DGC40 + 2.0 toplaag zijn ware sterkte (uiterst betrouwbare koppeling en maximale spin), aangezien het zorgt voor een iets groter contactoppervlak bij balcontact. Geniet van een nieuwe ervaring!

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,