Vanaf  56,90

De Nexxus-serie kreeg een update met betrekking tot vermogen, katapult-effect en gevoel. Het resultaat is een rubber dat qua snelheid en aanvalskracht niets te wensen overlaat. Zeker, een van de snelste rubber die momenteel op de markt is. Dankzij de FlexTech-technologie die het rubber een fijn gevoel geeft, is het echter nog steeds goed regelbaar, zodat u de volledige controle behoudt, zelfs op maximale snelheid. Krachtige, close-to-the-table spin shots brengen je tegenstander onder extreme druk. In mid-distance-situaties heb je te allen tijde controle over de rally. GEWO Nexxus XT Pro 50 Hard – voel de kracht van de nexxTT.

DGC40 + 2.0
Een van de succesfactoren van de GEWO HYPE EL / XT / KR-rubbers was de innovatieve DGC40 + top sheet-technologie. DGC40 + staat voor een constante, betrouwbare koppeling bij balcontact, en het gripoppervlak voorkomt het “wegglijden” van de bal. De introductie van de nieuwste balgeneratie (bijvoorbeeld GEWO Select Pro 40+ ***) vereist echter ook een verdere ontwikkeling en aanpassing van de bovenste lagen van het rubber. Het resultaat: DGC40 + “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. De toplaag werd speciaal ontwikkeld voor en aangepast aan de eisen van de nieuwste balsoorten.

FlexTech
Het flexibele onderlaag FLEX-TECH (XT) dat speciaal is ontwikkeld voor GEWO, produceert een indrukwekkende snelheid. Rubbers uit de XT-serie, gecombineerd met de DGC40 + 2.0 toplaag, transformeren de snelheid van de topspins van je tegenstander in energie en geven deze energie weer vrij in je eigen slag als de bal je batje verlaat. De noppen in het rubber zijn op grotere afstand van elkaar geplaatst en zijn iets dunner dan in EL-rubbers. Deze rubbers richten zich voornamelijk op snelheid.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,