Vanaf  49,90

Om een succesvolle verdedigende speler te zijn is het tegenwoordig uiterst belangrijk om voortdurend alle componenten te verfijnen.
Verdediging van een halve afstand is niet de enige prioriteit meer. Bovendien is het belangrijk dat een verdedigende speler flexibel moet kunnen spelen. Dit vereist een noppen rubber dat een dergelijk flexibel spelsysteem mogelijk maakt.
Daarom was het doel een lange noppen rubber te ontwikkelen, in samenwerking met onze partner ‘koning der verdedigers Chen Weixing’,  dat aan alle eisen van het moderne verdedigende spel voldoet. Het resultaat is de JOOLA CWX. De roze, harde (50 °) onderlaag met geïntegreerde Tensor technologie biedt enorme dynamiek voor het verdedigen van verre afstand, maar biedt tegelijkertijd veel controle bij het storend spelen dicht bij tafel vanwege de harde onderlaag en vlakke baan van de bal. De gripvolle microstructuur op de kop van de noppen en de flexibiliteit van de smalle noppen geven enorm veel effect bij verdediging met een maximale controle.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,