Vanaf  54,90

Met de nieuwe Rhyzer 48 en Rhyzer 43 presenteert JOOLA een compleet nieuwe serie van toprubbers die de nadelen van plastic ballen (minder snelheid en rotatie) compenseren. Met twee innovatieve benaderingen, de verbetering van de onderlaag technologie en noppen geometrie.
Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze compleet nieuwe rubberserie was dat veel spelers hun gebruikelijke bewegingen moesten corrigeren vanwege de gewijzigde balvluchtbaan van de plastic bal. Een grote uitdaging voor veel spelers, wat vaak leidde tot ontevredenheid over het gespeelde materiaal.

De nieuwe JOOLA Rhyzer heeft een extreem dun en extreem gripoppervlak, dat door zijn aard sterk onder spanning staat. In combinatie met de smalle, relatief korte noppen en grotere ruimtes leidt dit tot een maximaal katapulteffect. Bovendien zorgen de flexibele noppenhalzen voor een langdurige balcontacttijd, een gevoelige aanraking en dus uitstekende spineigenschappen.
Vanwege de lagere dikte van het bovenste rubber, kan de JOOLA Rhyzer in de Maximum-versie worden uitgerust met een dikkere onderlaag. Deze “Powermax” onderlaag geeft de Rhyzer een extra dynamische upgrade. Het kracht- en energiepotentieel wordt verder verbeterd door de roze onderlaag met grote poriën. Ondanks de hoge dynamiek bieden de grote poriën nog steeds een soulvolle touch en een pluspunt aan controle in elke spelsituatie.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,