Vanaf  39,90

Sauer & Troger Hellfire X staat op het punt een nieuwe, ruime dimensie binnen te gaan. De testfase van in totaal ruim 3 jaar was ongelooflijk lang en intensief. Vanaf het begin was er echter maar één doel voor ons: de beste lange noppen in de nabije toekomst.
De Hellfire X is ontwikkeld samen met hooggekwalificeerde lange noppen spelers onder leiding van Sebastian Sauer. Dit maakte het mogelijk om een lange nop van de hoogste kwaliteit te creëren, vooral volgens de wensen van de spelers. De Hellfire X geeft een uniek gevoel dat precies is afgestemd op de plastic bal. Het hart van het lange noppen rubber is de perfecte balans tussen snelheid, controle, storend effect en effectontwikkeling.
Ontdek nu de bovennatuurlijke krachten van Hellfire X.
Eigenschappen: De noppen van de Hellfire-X hebben een hoge Aspect Ratio en staan ver uit elkaar. Dit garandeert de grootst mogelijke ruimte voor de noppenkoppen om te knikken. De noppenhalzen zijn glad, de noppenkoppen lichtjes ruw. Verdedigingsballen achter de tafel zorgen ook voor veel backspin, waardoor de tegenstander gedwongen wordt om op de 2e of 3e bal te schuiven. Wanneer de bal arriveert, geven de noppen toe en remmen de bal. De bal komt vast te zitten in het oppervlak van de noppen en wordt met een behoorlijk portie effect doorgegeven.
Noppen breedte:De bredere noppen met het licht geruwde oppervlak zijn een kenmerk van de Hellfire-X. Als je de bal goed raakt, krijgt de tegenstander grote problemen.
Noppen hardheid: Onder lichte druk geven de noppen een hard gevoel. Bij hogere druk creëren ze een soepeler, zachter gevoel. Dit is vooral belangrijk voor het optimale omkeereffect op hard-hit aanvalsballen. Deze eigenschap van de Hellfire-X is een absolute garantie voor succes. In het aanvallende spel is een korte tik op de bal voldoende om krachtige aanvalsballen te genereren. Dit geeft je opties die moeilijk te berekenen zijn voor de tegenstander.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,