Vanaf  59,90

Met de introductie van plastic ballen is een nieuwe trend in de ontwikkeling van moderne offensieve rubbers ingezet. De neiging is duidelijk naar hardere bekledingen met zeer gripvaste en soms plakkerige oppervlakken. Met de ontwikkeling van de DNA Dragon Grip is Stiga erin geslaagd om het beste van de moderne sponstechnologie en oppervlaktetechnologie te combineren.

De DNA Dragon Grip heeft een extreem gripvast en plakkerig oppervlak, wat zorgt voor een hoge mate van controle met maximale rotatieontwikkeling. In tegenstelling tot klassieke Chinese rubbers, die vaak een plakkerig oppervlak hebben, maar iets minder dynamisch zijn, biedt het Stiga-rubber dankzij de Duitse sponstechnologie een geïntegreerd snellijmeffect met een zeer goede dynamiek. Bij 55° is de spons vrij hard op het papier, maar voelt dankzij de tensortechnologie veel zachter aan.

De DNA Dragon Grip is vervaardigd in Duitsland met de nieuwe C-Touch Tensor-technologie. Deze geavanceerde sponstechnologie is ontwikkeld op basis van uitgebreide feedback van topspelers en AI (Artificial Intelligence). Door gegevens digitaal te evalueren, kon Stiga belangrijke materiaaleigenschappen identificeren die voorheen alleen mogelijk waren door duizenden verschillende rubbermonsters te analyseren. Het resultaat van de data-analyse is een oppervlak met unieke eigenschappen en de genoemde extra harde spons met 55 graden.

Het rubber helpt je vooral bij het serveren en retourneren. Dankzij het plakkerige oppervlak is hier een zeer hoge rotatie mogelijk. De harde spons heeft ook minder katapult, zodat de tegenslagen gecontroleerd en goed geplaatst kunnen worden gespeeld. In de topspiner-opening maakt hij indruk met zijn hoge grip en maximale effectontwikkeling. De DNA Dragon Grip heeft een zeer hoge, lange balvlucht.

Stiga DNA Dragon Grip – kleverig oppervlak voor een superieure grip en hoge controle.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,