Vanaf  54,90

Stiga DNA Pro: de kracht van binnenuit.

De DNA-serie is het eerste tafeltennisrubber van STIGA dat in Duitsland wordt geproduceerd. Deze tafeltennisrubbers zijn ontworpen voor een breed scala aan tafeltennissers en speelstijlen, van beginners die spelen met hun eerste batje op maat tot professionele spelers voor wie alleen het beste goed genoeg is.

We hebben de Stiga DNA Pro ontwikkeld in samenwerking met leden van de Zweedse en Chinese nationale teams om een ​​rubber te creëren dat optimaal geschikt is voor de moderne aanvallende speelstijl. Een tafeltennisrubber voor iedereen die graag met veel kracht speelt en aanvalt – een krachtig rubber dat tot uiting komt in de resultaten.

De ESC-technologie (Enlarged Sponge Cells) betekent dat de onderlaag grotere poriën heeft, wat een katapulteffect creëert en een hogere balvluchtcurve ondersteunt tijdens het wisselen van de topspin. Het zorgt ook voor een beter contact tussen het frame en het rubber, wat het gevoel verbetert en een stevig, helder geluid produceert wanneer de bal wordt geraakt.

De zachte onderlaag biedt een langere contacttijd tussen bal en rubber en meer controle zonder verlies van spin of snelheid. Bovendien zorgt het oppervlak voor het karakteristieke, zachte klikgeluid.

Een tafeltennisrubber uit Duitsland voor spelers die graag met veel kracht spelen.
Een snel, krachtig rubber voor een aanvallende speelstijl.
ESC-technologie biedt een hogere balvluchtcurve voor topspin-rally’s.
De combinatie van natuurlijk en synthetisch rubber verhoogt de duurzaamheid van het oppervlak.
Oranje onderlaag, bovenste rubber met transparant oppervlak, geoptimaliseerd voor de ABS-bal.
De 42,5 ° hardheid biedt een goede controle zonder verlies van spin of snelheid.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,