Vanaf  39,90

Een topspinwapen voor professionele spelers.
Innovatieve energie-efficiëntie en extreem gevoel!Vega Pro is een ongekend nieuw professioneel rubber met extreme topspin. Deze extreme topspin is onmisbaar voor topspelers en wordt gerealiseerd door de mix van twee hoogwaardige technologieën “Hyper Elasto” en “Carbo Sponse”.
De nieuwe bovenlaag van ‘Hyperelasto’ technologie is gemaakt van natuurlijk rubber voor het hebben van buitengewoon veel grip en het geven van meer rotatie aan de bal.
De nieuw ontwikkelde zwarte onderlaag van ‘Carbo Sponse’ biedt ongeëvenaarde energie-efficiëntie en zet bij het raken van de bal de energie om in snelheid en spin.
De nopjes zitten dicht tegenelkaar zodat de bal harder doorkomt met behoud van een goed balgevoel. Dit is ook de voorkeur van topspelers.
De bal van de VEGA-PRO volgt een hogere, scherpere baan vergeleken met andere rubbers. De speler merkt onmiddellijk dat het veilige speelvlak hierdoor wordt vergroot. Door het goede balgevoel en de hoge controle krijgt de speler meer mogelijkheden zelf het spel te bepalen.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,