1.049,00

GEWO SC 25 Premium is het premium model van de GEWO serie. Pure elegantie, lange levensduur, compactheid, stabiliteit, maximale en state-of-the-art veiligheidsnormen plus een uitstekend en consistent stuiteren van de bal. Twee jaar ontwikkeling resulteerde in een innovatieve High-Class wedstrijdtafel die volledig gemonteerd wordt geleverd en klaar is voor gebruik zodra u de verpakking hebt verwijderd.

Het “dynamische” ontwerp van de tafel weerspiegelt alles wat tafeltennis zo fascinerend maakt: het speciale oppervlak (25 mm dik) gemaakt van slijtvaste fijne spaanplaat met een verfafwerking zorgt voor een zeer consistent stuiteren van de bal en een uitstekend gevoel. “Skidding” van de bal wordt aanzienlijk verminderd – dit is een geweldig verkooppunt gezien de verschuiving van celluloid naar plastic ballen.
Geweldig ontwerp, ruimtebesparende en geavanceerde veiligheidssystemen voor een intuïtieve en veilige bediening. 125 mm kogelgelagerde zwenkwielen met rubberen loopvlak en twee remmen zorgen voor een veilige stand in training en competitie.

Dankzij het uitgebreide en intuïtieve mechanische vergrendelings- / veiligheidssysteem is de GEWO SC 25 Premium eenvoudig te gebruiken en zorgt voor maximale veiligheid.
Het SC (“super compact”) systeem dat is ontwikkeld voor GEWO maakt het eenvoudig om de tafel te vouwen via de “SC-versnelling” (speciale functionele eenheid die de twee tafelelementen van 25 mm verbindt).
GEWO SC 25 Premium is ITTF goedgekeurd voor gebruik in competitiewedstrijden.
Het uitgekiende ontwerp hield ook rekening met extra details: met een speling van 400 mm tussen de rand van de tafel en het frame voldoet deze aan alle eisen van rolstoelsporten. Elk van de 4 tafelpoten is uitgerust met verstelbare poten voor een perfecte aanpassing van de hoogte van de tafel aan de zijkanten van de speler. De tafel wordt volledig geassembleerd en verpakt in een speciale kartonnen verpakking.
De stalen buizen en verstevigingsframes die op het oppervlak worden geschroefd en verbonden met behulp van stabiele hoekconnectoren zorgen voor maximale stabiliteit tijdens gebruik, op- en afbouwen, verplaatsen, transport en opslag.

GEWO SC 25 Premium is ITTF goedgekeurd en voldoet aan de Europese normvereisten van DIN EN 14468-1.
. 5 jaar GEWO-garantie met lange levensuur voor frame-onderdelen en mechanisch systeem.
. zeer ruimtebesparende opslagmaten:
– afmetingen van de opslag (tafel in parkeerstand): 1525 mm (lengte) / 478 mm (breedte) / 1620 mm (hoogte)
– afmetingen van de verpakking (tafel in kartonnen verpakking): 1540 mm (lengte) / 410 mm (breedte) / 1680 mm (hoogte)
. Gewicht: tafel is uitgepakt: 121kg; verpakte tafel klaar voor verzending: 130,5 kg
. Oppervlakte: 25 mm groen of blauw
. Frames: stalen buisframe 50 x 20 mm en verstevigingsframe 30 x 20 mm (gepoedercoat)
. Vouwpoot: 60 mm (standaard) gelast met ronde buizen incl. verstelbare poten
. Onderwagen: ronde buis 60 mm (standaard) gelast met 50 mm dwarsbalk
. Schakelmechanisme: speciale functionele eenheid inclusief pootmapstang (vlakke ovale buis 50 x 20 mm), gegalvaniseerde schroeven
. Draaipunten / functionele delen: vierkante buisbeugels 40 x 20 mm, op verschillende punten op het oppervlak geschroefd, gegalvaniseerde schroeven
.Casters: 2 zwenkwielen 125 mm met parkeerrem, 2 zwenkwielen 125 mm, op kogellagers gemonteerde draaikrans en wiel (metalen behuizing / kunststof wiel met slijtvast rubber loopvlak)
. Voldoet aan alle eisen van rolstoel sporten
. High-Tech “made in Germany”

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,