549,99

Op dit moment is de tafel alleen in de kleur zwart leverbaar. De kleuren groen en blauw zijn helaas helemaal uitverkocht. Wij verwachten deze modellen weer te kunnen leveren vanaf 31 maart.

De Novi 2000 is een enorm degelijke tafel. De dikke bladen zorgen voor een spel dat zich kan meten met wedstrijden zoals deze in de Eredivisie tafeltennis worden gespeeld.  Dit in combinatie met het zware, metalen onderstel maken dit een echte topper!

De Novi 2000 tafeltennistafel beschikt over een aantal buitengewone eigenschappen die deze tafel geschikt maken voor scholen en andere openbare instellingen. Omdat de twee bladhelften apart van elkaar ingeklapt kunnen worden, is de tafel ook als zelftrainer te gebruiken. Verder is het stevige onderstel voorzien van 8 zwenkwielen, waarvan 4 met rem. Bovendien zitten er stelvoetjes bevestigd aan de metalen poten. Het neerzetten en opbergen van deze tafeltennistafel is dus heel eenvoudig.

De tafeltennistafel Novi 2000 is ook verkrijgbaar in het groen, blauw en zwart  en wordt standaard geleverd met netpost.

Deze tafel wordt standaard ongemonteerd geleverd. Als extra service kunnen wij de tafel gemonteerd bij je leveren. Montagekosten € 59,99.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,