379,99

Speel jij graag een potje tafeltennis met het gezin? Of wat dacht je van een spelletje “rond-de-tafel” met vrienden? Dan is de Heemskerk tafel 1850 perfect voor jullie!

Door het speelse design, met ronde poten en extra grote wielen, is deze ping pong tafel een aanwinst voor iedereen die thuis graag tafeltennist. Daag jouw familie uit voor een spannend spelletje ping pong en beleef samen de leukste momenten, terwijl jullie ook nog eens lekker in beweging blijven. Door de handige bathouder kun eenvoudig je batje en balletjes opbergen en kun je de volgende keer meteen beginnen met spelen.

De 1850 tafeltennistafel bestaat uit 1 deel, maar de bladen zijn afzonderlijk van elkaar in te klappen. Dat betekent dat je ‘m ook in zelftrainstand kunt gebruiken. Door slechts één van de bladen in te klappen oefen je jouw tafeltennis technieken zonder dat je een tweede speler nodig hebt, of bedenk je nieuwe trucjes om aan je vrienden te laten zien. Je kunt met de 1850 dus samen óf alleen tafeltennis spelen. Ben je klaar met spelen, klap dan ook het tweede blad in en rijd de tafeltennistafel makkelijk weg voor meer ruimte. Dat is overigens ook heel goed in je eentje te doen.

De tafeltennistafel 1850 is verkrijgbaar in het groen en blauw en wordt standaard geleverd met een basis tafeltennisnetje.

Wij kunnen de tafel ook speelklaar (gemonteerd) bij u af laten leveren. De kosten hiervoor kunt u bij ons opvragen via info@ttsport.nl

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,