55,90

Coördinatiemanager “Agility” – voor meer trainingsmogelijkheden
De coördinatieladder “Agility” is een veelzijdig trainingsapparaat voor coördinatie- en snelheidstraining, gemaakt van hoogwaardig materiaal. Door regelmatig te trainen met dit coördinatiehulpmiddel kunt u de coördinatievaardigheden vergroten en zo de snelheid, behendigheid en behendigheid verbeteren.

De sporten van de coördinatieladder “Agility” zijn gemaakt van flexibel en breukvast kunststof en de afstand is variabel in te stellen. De coördinatieladder is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Voor gebruik binnenshuis zijn zuignappen aan de onderkant bevestigd om uitglijden op gladde oppervlakken te voorkomen. Voor gebruik buitenshuis worden haringen meegeleverd, zodat deze ook op het sportveld kan worden bevestigd. De viervoudige ladder bestaat uit 4 losse elementen van elk 2 meter, die aan elkaar geklikt kunnen worden.

Coördinatieladders – het trainingshulpmiddel voor alle hardloopintensieve balsporten
Het trainen van coördinatie- en conditievaardigheden is een belangrijk onderdeel van elke moderne en prestatiegerichte voetballes. Maar deze vaardigheden zijn ook een voorwaarde voor succesvolle wedstrijden in andere loopsporten met veel richtingsveranderingen. Met de coördinatieladder “Agility” beschikt u over een hulpmiddel waarmee u uitstekend uw voetenwerk, coördinatie en snelheid kunt trainen en verbeteren bij verschillende oefenvormen.

Ook in de fitnesssport zijn coördinatieladders onmisbare trainingshulpmiddelen: met functionele training verhoog je de snelheid en coördinatie. Met behulp van de coördinatieladder kun je verschillende trainingen met elkaar combineren. Maar ze zijn ook ideaal om op te warmen.

Details
Aantal sporten: 10 sporten of 20 sporten (per individuele ladder)
Sportbreedte: ca. 40 cm
Inclusief transporttas en U-ijzer
Gewicht met accessoires: ca. 1,5 kg
Kleuren: zwart/geel
Kliksluiting aan de uiteinden voor verlengingen