49,50

Hét boek over tafeltennissen! De inhoud is leesvoer voor elke tafeltennisliefhebber, trainer en speler. Vooral als je meer wilt weten over techniek, tactiek, fysiek en psychologie, vind je in het boek veel informatie. Het werken met jonge kinderen en pubers komt aan de orde en er staan allerlei leuke spel- en werkvormen in. Tenslotte is alles praktisch, sportspecifiek en  vrijwel alles onderbouwd met onderzoek en uitgelegd met illustraties.

Het Tafeltennis(les)boek is ontwikkeld in Duitsland door Frank Fürste en Dr. Friedrich Wolfgang en is daar al ruim 5000 keer verkocht. De Nederlandse vertaling is gedaan door Roel van Dijk (Tafeltennis Leerplan 1), terwijl Theo Rieken en Michiel de Korte de eindredactie hebben gedaan.

De inhoud is grotendeels gelijk aan de Duitse versie, maar de cover is met eigen foto’s opgesierd en als luxe hardcover uitgevoerd. Door onze contacten met de ontwikkelaars hebben we de kans gekregen dit boek voor een goede prijs naar het Nederlands te vertalen en te publiceren.